Тиждень толерантності

2016-11-25

/Files/images/11.jpg

.

.

.

.

.

.

.

.

.

В рамках тижня за планом працювала шкільна пошта «Скринька добрих слів».

/Files/images/скринька.jpg

Відбулася загальношкільна акція «Обійми і посміхнись», в якій взяли участь як учні так й учителі школи. Учні ділились із задоволенням своєю добротою з учителями, даруючи смайлики, отримуючи від цього радість та гарний настрій.

/Files/images/смайл.jpgsm1

Протягом тижня класними керівниками проводилися виховні години: «Толерантність - шлях до порозуміння», «На доброму серці тримається світ», «Толерантність і доброта врятує світ», «Толерантність – ознака культурної людини» (6-11 клас), на яких учні виконували різні цікаві вправи «Асоціативний кущ», «Чи ми схожі?», «Мій образ».

yr1/Files/images/ур4.jpg

В початкових класах практичним психологом було проведено інтерактивне заняття з елементами тренінгу під назвою: "Країна Дружби і Добра!"

did1did4

Оригінальні та цікаві форми роботи допомогли учням усвідомити поняття «толерантність», виявити ознаки толерантності людини, відпрацювати у конкретних життєвих ситуаціях модель толерантної поведінки.

/Files/images/ур2.jpg

Центр «Юнперс» випустив газету «Бути толерантним…». Було проведено конкурс колажів серед учнів 8-11 класів на тему: «Ілюстрація толерантності». Учні з радістю та активністю взяли участь в конкурсі.

/Files/images/юнп.JPG/Files/images/юнп1.jpg

Проведено круглий стіл на тему: «Чи є толерантність в моїй школі?», турнір дебатів «Толерантним бути важко?» (8-А, 11 клас).

Учні 11 класу провели соціальне опитування серед учнів та вчителів школи. В результаті опитування було з’ясовано, що найчастіше діти під терміном «толерантність» розуміють «бути вихованим», поважати інших, «бути чесним», люб’язним, ввічливим, бути терплячим до інших, приймати правильні рішення у складних ситуаціях.

/Files/images/соц оп.JPG/Files/images/соц оп2.JPG/Files/images/соц оп1.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 410

Коментарi